Torneig de Pàdel Inaugural Augusta Padel By MM

Companys Lords, aquest cap de setmana tenim una cita ineludible, el Torneig Inaugural de Augusta Pàdel By Marta Marerro. No t’ho perdis.

Un renovat concepte per gaudir del pàdel a Sant Cugat.

Cartell Torneig Inaugural Augusta Padel By Marta Marrero

Aquest cap de setmana, del 20 al 22 d’octubre Augusta Pàdel organitza el seu primer I Torneig de pàdel Inaugural.
Dues jornades que tenen com a objectiu, donar a conèixer i obrir les portes a tots els amants d’aquest esport tan de moda, com és el Pàdel, i al mateix temps, presentar els nous gestors d’Augusta Pàdel.
Destacar que un dels punts forts d’aquest concepte tan renovat, es l’encapçalament i la imatge de Marta Marrero, que també formarà part de l’ equip directiu. La jugadora , serà una peça clau en aquest nou rellançament. Aquest punt, es converteix en aspecte diferenciador respecte d’altres clubs de pàdel a nivell nacional. I per ella, es un pas més, a la seva gran trajectòria professional.
Un torneig que tanca amb un èxit absolut en inscripcions, 280 persones, repartides amb tres categories Masculina, Femenina i Mixta. El I Torneig, comença divendres per la tarda i tindrà una durada continua tot el dissabte, i fins diumenge a les 17h. Tothom que s’apropi a l’Augusta podrà gaudir d’un ambient únic, música, esport i per els mes petits, una zona infantil per jugar.

Com cites a destacar el Torneig Pro-am, partits entre professionals del pàdel i altres esportistes VIP i Patrocinadors, la presentació a les 19hores de l’escola de pàdel Marta Marrero i els equips d’Interclubs que representen el Club per el Vallès. Però per els amants del pàdel, un dels moments més importants serà a les 19,15 hores, el partit d’exhibició de la nostra jugadora num.1 Marta Marrero i el num.1 Fernando Belasteguin contra Alex Corretja i Martin Piñeiro.

Imatge Roda de Premsa Augusta Padel by MM

Grans professionals que obriran aquesta nova etapa de AUGUSTA PADEL BY MARTA MARRERO amb energia i bon pàdel.

No es pot demanar res més, un nou espai per sentir i gaudir del Pàdel sense límits.

Salut, força i Pàdel a dojo!.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *